Vast een raar homeopathisch verhaal

Dacht wetenschapper Zaalberg toe hij las over voedingssupplementen. En inderdaad, homeopathische artsen wijzen al twee eeuwen op het belang van voeding voor de gezondheid. En wat hebben de wetenschappers daarom gelachen.

Totdat ze zelf gaan onderzoeken wat artsen die met hun voeten in de dagelijkse praktijk staan door goed waarnemen en vooral goed luisteren ontdekken. Zaalberg onderzocht en vond een effect van voedingssupplementen op agressief gedrag.

Hij zou nu ook de hoon van zijn wetenschappelijke collega’s kunnen verwachten, ware het niet dat al veel wetenschappers de effecten van voeding ontdekt hebben.

Wetenschappers zijn ook kuddedieren. Ze hebben graag een gemeenschappelijke vijand, in dit geval de homeopathische artsen. Ineens blijkt dat een doorslaggevend aantal van hen tegelijk dezelfde kant op kijkt en ineens zien ze het licht. Dan hebben ze deze waarheid natuurlijk zelf gevonden. Wie kent er nog de naam van dokter Moerman en is bereid deze alsnog te eren voor zijn baanbrekend werk?

Start typing and press Enter to search