L
#drop-caps-63df8cc00ad2b {padding:10px !important;}#drop-caps-63df8cc00ad2b {font-size:25px !important;}

anger consult

Consulten bij een homeopathisch arts duren langer omdat een homeopathisch geneesmiddel niet alleen bij de klacht, maar ook bij de persoon moet passen. Vooral tijdens het eerste consult moeten veel vragen gesteld worden, ook over allerlei zaken waarvan voor u mogelijk de relatie met uw ziekte niet direct duidelijk is.

De klacht zelf wordt nader onderzocht: wanneer en waardoor wordt de klacht erger of beter? Andere verschijnselen die tegelijkertijd optreden?

Verder moet het homeopathisch geneesmiddel bij het type mens passen. Verschillen tussen mensen vinden wij in allerlei zaken als aanleg voor ziekten, temperatuurregeling en transpireren en voedingsvoorkeuren.

Verschillende mensen hebben ook verschillende karakters. Daarom is dit ook van belang. Lichaam en geest vormen één geheel, dat is het uitgangspunt van homeopathie. Homeopathische artsen maken geen onderscheid tussen ‘echte’ ziekten en ziekten ‘tussen de oren’.

Bij vervolgconsulten wordt ook niet alleen naar de klacht gekeken, maar naar het hele plaatje. Soms is bij het eerste vervolgconsult de klacht zelf niet verbeterd, maar wel andere klachten of het welbevinden. Dat kan betekenen dat het middel perfect werkt en alleen meer tijd nodig heeft.

De consulten duren langer en zijn daardoor duurder dan consulten van een huisarts. Maar toch is de totale behandeling niet duur, omdat de tijd tussen de consulten langer is en steeds langer wordt. De tijd tussen het eerste en het tweede consult is 4-6 weken. Daarna wordt de tijd tussen de consulten steeds langer. Meer dan 6 consulten in het eerste jaar komt zelden voor. De medicijnen zijn uitermate goedkoop.

Bij de vervolgconsulten leert u ook zelf met uw homeopathisch geneesmiddel om te gaan. U kunt het geneesmiddel geleidelijk minder vaak gebruiken en leert ook dat het voor verschillende aandoeningen waar u aanleg voor heeft toepasbaar is. Vooral van het preventieve effect van homeopathie kunt u uw hele leven plezier hebben.

Start typing and press Enter to search