W
#drop-caps-6676909f487b6 {padding:10px !important;}#drop-caps-6676909f487b6 {color:#ffffff !important;}#drop-caps-6676909f487b6 {font-size:25px !important;}

at is homeopathie?

Als het natuurlijk evenwicht in het lichaam verstoord raakt, ontstaan er klachten of zelfs ziekten. De homeopathische arts gaat op zoek naar de oorzaken van deze verstoring.

Homeopathie wordt al meer dan twee eeuwen wereldwijd toegepast, vooral bij chronische en regelmatig terugkerende klachten.

Homeopathische geneeskunde

Samen met de patiƫnt bekijkt de homeopathische arts de klachten, lichamelijke en geestelijke, in hun samenhang. Dit is een aanvulling op de gangbare reguliere diagnose zoals die door door huisarts of specialist, maar ook door de homeopathische arts gesteld wordt.

Vervolgens wordt getracht om met homeopathische geneesmiddelen het natuurlijke evenwicht te herstellen. Uit een groot aantal geneesmiddelen zoekt de homeopathische arts het middel dat precies bij u past.

Homeopathie kan op elke leeftijd en bij bijna alle ziekten worden toegepast. Als genezing niet mogelijk is, brengt homeopathie vaak verlichting, ook bij ernstige aandoeningen. In het algemeen kunt u medicijnen die door huisarts of specialist zijn voorgeschreven, naast de homeopathische geneesmiddelen blijven gebruiken.

Start typing and press Enter to search