Homeopathie
wordt al twee eeuwen wereldwijd door honderdduizenden artsen toegepast
Werking
Werkt anders dan gewone geneesmiddelen, daarom veilig, en ook wanneer ‘reguliere’ geneeskunde onvoldoende werkt.
Meerdere klachten
Meerdere klachten tegelijk? Juist dan is homeopathie een goede keuze omdat een homeopathisch middel bij het geheel moet passen.
Onbegrepen klachten?
Denk bij onbegrepen klachten aan homeopathie. Juist hier werkt een andere, persoonsgerichte, benadering beter.
Chronische klachten
Bij ontstekingen en andere klachten die regelmatig terugkomen blijkt homeopathie een goede oplossing te bieden.
Psychische klachten
Ook psychische klachten, zoals angsten en gedragsproblemen bij kinderen, laten zich goed homeopathisch behandelen.
Bewijs?
Het wetenschappelijk bewijs voor homeopathie doet niet onder voor bewijs voor ‘reguliere’ geneeskunde.
#mk-edge-slider-5c93845585007 { background-color: #000000; }
W
#drop-caps-5c938455890d8 {padding:10px !important;}#drop-caps-5c938455890d8 {font-size:25px !important;}

elkom op de homeopathie homepage van dokter Rutten te Breda. Al bij het begin van mijn huisartspraktijk in 1978 ontdekte ik dat reguliere geneeskunde vaak onvoldoende werkt. Patiënten wezen mij op homeopathie. Sindsdien boeit deze methode mij steeds meer, vooral omdat ik resultaten bereik die met reguliere geneeskunde niet haalbaar waren. Homeopathie werkt anders en daardoor vinden mensen na jaren onvoldoende resultaat met reguliere geneeskunde wel baat bij deze methode. Homeopathische geneesmiddelen kunnen altijd naast reguliere geneesmiddelen gebruikt worden. En het is een zeer systematische methode die zich goed leent voor wetenschappelijk onderzoek. Sinds 1998 ben ik bezig met wetenschappelijk onderzoek, in samenwerking met steeds meer buitenlandse collega’s. Homeopathie is wel degelijk een wetenschappelijke methode.

Informatie en cv

Ik wil u in deze site informatie geven waarmee u optimaal gebruik kunt maken van deze praktische, veilige en zeer effectieve, geneeskunde. Hoe u zich kunt voorbereiden op een homeopathisch consult en wat u kunt verwachten van de homeopathische behandeling. Maar ook informatie waarmee u alle onzin over homeopathie kunt weerleggen. Het succes van homeopathie maakt dat het verzet vanuit de reguliere geneeskunde groeit.

Voor een uitgebreid curriculum vitae kunt u hier klikken.

Lid van de Artsenvereniging voor Integrale Geneeskunde (AVIG) voldoe ik aan alle kwaliteitscriteria die u en verzekeraars kunnen stellen. Wegens pensioenering sluit mijn praktijk eind juni 2019.

De privacy van uw persoongegevens wordt bewaakt. U kunt hier klikken om een PDF bestand te downloaden voor nadere informatie.

Start typing and press Enter to search